گرافیت چرب

گرافیت چرب

گرافیت چرب یا (Natural Flake Graphite) درشکل های مختلفی یافت و با روش های متفاوتی نیز تولید می شود.

درحالت کلی دو نوع گرافیت وجود دارد.

الف: گرافیت مصنوعی (سنتزی): که از مواد اولیه کک، قیر و مواد نفتی بدست می آید.

ب: گرافیت طبیعی: این نوع گرافیت به طور طبیعی کربن گرافیت دارد و در سه دسته بندی پوسته ای (Natural Flake Graphite)، کریستالی و آمورف قرار می گیرد. گرافیت چرب پوسته ای بیشترین کاربرد را در صنایع ریخته گری و متالورژی دارد.

گرافیت نقره ای که یکی از انواع گرافیت طبیعی می باشد. هادی ممتاز حرارت و الکتریسه است و در طیف وسیعی از دما پایدار است. همچنین شدیداٌ نسوز است، به طوری که دمای ذوب آن 0C3650 می باشد. پیوند بین لایه های ضعیف در این نوع گرافیت ها باعث می شود تا صفحات کریستالی به آسانی روی هم بلغزند. به همین دلیل نسبتا نرم است و خواص روان سازی دارد. مهمترین وجه تمایز در شناسایی و انتخاب انواع پودر های گرافیت چرب درصد کربن، دانه بندی و روش استخراج آن به حساب می آید. اگر چه امروزه بیشتر محصولات از گرافیت مصنوعی تولید می شوند، ولی همچنان گرافیت های طبیعی برای کاربردهای متفاوتی ترجیح داده می شوند.

مهمترین موارد مصرف گرافیت چرب عبارتست از:

روانساز در صنایع فورج و اکستروژن، الکترودهای کوره، مواد نسوز،صنایع الکتریکی، صنایع لنت سازی، به عنوان انواع پوشش درصنایع ریخته گری و…. که پس از  استخراج میکرونیزه و دانه بندی می گردد. بستهبندی استاندارد پودرهای گرافیتی در کیسههای 20 و 25 کیلویی یا در جامبوهای یک تنی میباشد.

تامین، واردات و عرضه بهترین گریدهای گرافیت چرب با عیار و مش بندی مختلف طبق جدول آنالیز ذیل و آنالیز درخواستی مشتریان محترم جهت مصرف در صنایع مختلف از فعالیت‌های تجاری چندین ساله شرکت تامین ذوب‌ آسیا می‌باشد.

گرافیت چرب - تامین ذوب آسیا

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

fa_IRFA
en_USEN fa_IRFA